TÝDENNÍ PLÁN 9.1. - 13.1. 2023

Rozbalte si informace



Milí prvňáčci, tříkrálová koleda se vyvedla a i tento týden nás čeká program mimo školu. V pátek 13.1. se vydáme do Městské knihovny, protože se z vás pomalu stávají čtenáři (někteří už jste!) a brzy si půjdete půjčit a sami přečíst svou první knížku pohádek. K novému písmenku N přidáme V a procvičíme počítání do devíti. V pondělí nezapomeňte na rodičovskou schůzku - odpolední hernu:)



Pondělí: Co jsme dělali ve škole: ČJ - Slabikář str. 18 (druhá polovina strany); PR - Prvouka 1. díl str. 36-37, Domácí úkol: není
Úterý: Co jsme dělali ve škole: ČJ - Slabikář str. 19 a 20, Malá písanka str. 23; M - Matematika 2.díl str. 17/ druhá polovina strany; Domácí úkol: ČJ - Slabikář str. 20/ cv. ,,růžová pastelka" - poskládat slova v balóncích + na papír A4 nakreslit svůj balónek a do něj napsat slovo tak, aby byla písmenka pomíchaná (bude to hádanka pro spolužáky)
Středa: Co jsme dělali ve škole: ČJ - Slabikář str. 22/ polovina stránky, Malá písanka str. 24; M - Matematika 2.díl str. 18 a 19; Domácí úkol: M - Matematika 2.díl str. 19/ cv. 6 - žlutý rámeček přepsat a vypočítat do sešitu
Čtvrtek: ZÍTRA JDEME NA PRVNÍ DVĚ HODINY DO KNIHOVNY. PŘINESTE SI POUZE SLABIKÁŘ, PENÁL A ŽÁKOVSKOU. Co jsme dělali ve škole: ČJ - Slabikář str.22/ druhá polovina stránky; M - Matematika 2.díl str.20; HV - Ptačí tanec; Domácí úkol: ČJ - pracovní list ,,kapička" (začátek písmen a, o)
Pátek: Co jsme dělali ve škole: ČJ - Malá písanka str.25 a 26; Domácí úkol: není