TÝDENNÍ PLÁN 12. - 16.9. 2022

Rozbalte si informace



Milí prvňáčci, ke konci minulého týdne už jsme krásně zvládali přesuny do družiny, na oběd, na tělocvik…všude jsme šli hezky jako myšky! Trochu bojujeme s pravidly o velké přestávce (neběháme, nechodíme do jiných pater, svačíme ve třídě), ale to doladíme!


Informace pro rodiče: Chválím děti, že doma vyřídily důležité informace, proto všichni víte, že se v pondělí koná společná rodičovská schůzka. Mimo jiné dostanete přístupová hesla do Bakaláře = elektronická žákovská knížka. Kdo by na schůzku nepřišel, domluvíme se na předání (nechci tyto citlivé údaje posílat mailem). Děkuji. 

Pondělí: Co jsme dělali ve škole: ČJ - Živá abeceda str. 6, Velká písanka str. 5; PR - str. 7; Domácí úkol: není
Úterý: Co jsme dělali ve škole: ČJ - Živá abeceda str. 7, Velká písanka str. 7; M - Matematika 1.díl str. 6 a 7; Domácí úkol: M - Matematika 1.díl str.7/cvičení úplně dole (s rybou)
Středa: Co jsme dělali ve škole: ČJ - uvolňovací cviky na velký papír - vlnky, klubíčka; M - Matematika 1.díl str. 8; Domácí úkol: M - Matematika 1.díl - vytrhnout tvrdou dvoustránky s obrázky a natřihat na kartičky (mezi str. 16 a 17), kartičky přinést v krabičce do školy
Čtvrtek: Co jsme dělali ve škole: ČJ - Živá abeceda str. 12 (obtáhli jsme písmenka a cvičení "budík" a "papoušek"); M - Matematika 1.díl první polovina str. 9; PR - str. 8 a str.9/první cvičení, Domácí úkol: ČJ - str.12/cv. ,,zelená pastelka"
Pátek: Co jsme dělali ve škole: ČJ - Živá abeceda str. 12 (cvičení "kytička" a "pastelky"), Velká písanka str.8; M - Matematika 1.díl druhá polovina str. 9; Domácí úkol: není